Werkplaats

In onze werkplaats vindt u de modernste gereedschappen en werkplaatsapparatuur waarmee wij uw auto weer in topconditie brengen. Onze werkplaats is geheel geschikt voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto, zo kunnen wij u behulpzaam zijn met:

- regulier onderhoud aan uw auto;
- banden service;
- winterbanden opslag;
- uitlijnen;
- ruit reparatie en vervanging;
- diagnose alle merken;
- schade reparatie;
- airco service;
- APK keuringen;
- uitlaatgastesten;
- remmen service;
- schokdemper service;
- trekhaken service.

Zoals u ziet zijn wij op het gebied van auto onderhoud van alle markten thuis.

Onze werkplaats is voorzien van de modernste diagnose apparatuur. Om ook uw elektronische storingen op te lossen zijn wij in het bezit van een aantal diagnose testers welke elk zo hun kwaliteiten hebben en met onze ervaren monteurs kunnen wij deze mogelijkheden optimaal benutten.

Voor de meest moeilijke storingen zijn wij in het bezit van een labscope. Ook onze banden apparatuur is geschikt voor runflat banden. Uitlijnen gaat draadloos met onze uitlijnapparatuur.

Verder kunnen wij u van dienst zijn als autobanden partner. Wij zijn officieel dealer van de banden merken: Goodyear, Dunlop en Fulda en ons huismerk Sava. Ook kunnen wij u alle voorkomende banden tegen de scherpste prijzen leveren.

Wij leveren Shell motor oliën. Ook zijn wij Monroe Safety Expert. Dat betekent dat wij ook schokdempers tegen concurrerende prijzen kunnen leveren en dat bij de echte onderstel specialist.

Natuurlijk zijn wij RDW-erkend, wat inhoudt dat wij personen en lichte bedrijfswagens mogen keuren en dat wij auto’s kunnen vrijwaren en tenaamstellen.

Websites van onze partner:
>> Autobandenpartner
>> Monroe

www.trekhaken.nlNaam:*
Telefoon:*
E-mailadres:*
Kenteken:
Ik wil graag een afspraak maken voor (aanvinken):

  * verplichte velden